IT FEELS GOOD! lynnstyle.devote.se

Okej, nu är det dags! Som det står i inlägget under så tänker jag byta blogg. Och jag tänker byta bloggverktyg. Med över 1 år hos blogg.se så byter jag till devote.se. Känns faktiskt lite sorligt, men jag tar absolut inte bort denna blogg! Jag har så mycket minnen här (+ att jag har testdesginbloggar på detta konto) så det kan jag inte göra.
Så! nu är det inte längre lhiinnsondell.blogg.se utan nu gäller det lynnstyle.devote.se

CHECKIT OUT ---> HERE

Adios/Ciao/Bye/Puss!


tungt

tjabba. idag gjorde jag en ny blogg. jag har funderat länge på en ny start och jag känner att det är nu. så ... känns lite sorgligt nu haha men jag tänker absolut inte ta bort denna blogg. och det är inte 100% att jag slutar blogga här, men så att ni vet. jag säger till om jag slutar/lägger ner denna blogg, men det är inget slut utan en början:D följ gärna mig på den nya då. som inte är klar än.. återkommer senare!puss!

INACTION

detta gör jag just nu ↑ , i have found my new drug. ska fortsätta med arbetet, bilderna tog jag i söndags!

gjorde 3 saker samtidigt,  sy, fota och lyssna på musik - kan det bli bättre?
puuss

 


första mars

hello. heh oj hur gick det med designen kan man fråga?jäjä. idag är det måndag och första dagen på en ny månad. känns lite grått/trist för tillfället. nu ska jag sätta igång med pluggandet. har nämligen prov imorgon! och ute snöar det, känns förjävligt. det är helt sjukt vad det snöar och det är så jäkla kallt. oj vilka vårkänslor liksom.
annars då, känns som jag bara klagar idag? skyller på att det är måndag.. Ikväll står det dans på schemat. tror jag ser ett litet ljus framför mig :) . och nu vill jag bara syyy sysy. men måste plugga klart och tvätta. haha låter väldigt kul eller hur? Jag har hittat en ny drog - symaskin.
puss.

RSS 2.0