MYNEWSHOES

and I lööve it! designen klar, nu håller jag på med min. gör inte nån märkvärdig sak, återkommer snart. Hoppas på att den kommer upp idag. har 1000 andra saker att göra också. puss.


LIKELIKELIKE

tjoho, har försökt hitta inspirationen och jag tror jag har börjat hitta den, så nu är jag back on track. Igår var jag och shoppade i svedala. Hittade massor med nya kläder, en ny vår-garderob kan man väl säga :) . Kan visa upp vad jag köpte senare. Just nu i detta ögonblick sitter jag och pillar lite med en design jag ska göra åt en tjej! Ska även börja med min också, är så trött på min nuvarande. Skulle vilja göra en helt ny från scratch,men mina kunskaper är inte så stora! Ligger i min brors rum, han&jag med varsina datorer hah! Lille hugo ligger här brevid mig också, och snarkar haha!  Imorgon ska jag på dags-kryssning med mina morföräldrar+bror. Ska bli skoj, även fast vädret inte är något att hurra över. Trafiken i stockholm igår var verkligen inte rolig!     Återkommer snart med lite uppdate.
Tjoo!

++++


ph me

Hola! Fredag imrogon, jisses, veckorna flyger ju fram! Annars då, allt är underbart. Kan bero på att jag har en påse lantchips  brevid mig just nu/kan det bero på att livet helt enkelt är super just nu! Live with that!
Godnatt x Linn

I was inspired yesterday - by myself
just some photos I took yesterday, I like them

KOCKLINNKOCKTOBBEtrough my lins

LASTLASTNIGHT
WEDNESDAYWEDNESDAY


p-me

Shulu, ska just iväg till Dermalogia, har Hugo är brevid som leker Tarzan! Idag har han varit här i 2 veckor! Hah, nej nu är det brått! Later!

RSS 2.0