SMS Roulette

Hahaha, Nettan snackade om dethär och jag vet inte om jag är efter eller nånting men har ni sett det här roliga spelet?
Skulle vara ganska kul att göra det :) Och speciellt för dom eftersomm deras kontaker på mobilen är ganska kände,vissa av dem. Jag menar detta:










310509

Hallo again.

Bra väder,bad uppdates.. Men idag har det ju varit fantastiskt väder och igår! Hade jätte kul igår, uppträdandet gick bra och min kusins student gick också jätte bra. Det var så himla varmt igår att jag blev bränd på axlarna och på armana och mitt ansikte :( Det börjar bli bättre nu och mina armar är inte längre röda utan bruna (: Idag så sov jag ut för engångs skull. Känns som att mina helger inte är helger längre. Så det var skönt. Sen gick jag ut och stekte lite. Var ju nästan bastu varmt.
Sen for jag ner till stranden men nettan. Årets första bad och solning på stranden!

Har hört att det kommer bli dåligt väder på torsdag och fredag. Skitkul. Det har varit bra väder många dagar nu , men sen när det blir skolavslutning så vänder det.

Nu ska jag ta nånting att äta. Har inte ätit nånting idag förutom frukost. Och masvis med vatten.
Tänk på det, att när ni solar eller bara är ute nu på sommaren så är det jättejätte viktigt att dricka. De vet ni säkert redan men jag är alltid noga med det för förförra sommaren så hamnade jag in på akuten för solbrist och jag hade varit ganska dålig med vatten dricckande då. Och jag vill verkligen inte att det ska hända igen. Tänk på det!

Har varit dålig på att ta med kameran med mig så jag har inga roliga bilder at visa er, men här har ni en bild på mig igår hos min kusin efter studentmottagning och allt det där :

var för en gångs skull nöjd med mitt hår :)
 ser annars lite weird ut på bilden men äsh wtf.



Hade på mig ett par jääte bekväma sandaler från Zko.


Puss!! Linn

290509

Hallåj!


I know I know,, det har inte varit nå speciellt mycket inlägg today, men jag har absolut inte haft tid! Och bloggen kan inte gå före nu..
Idag i skolan så var det slappt, i min hjärna så har jag redan tagit sommarlov. 1 vecka kvar nu..
Sen efter skolan,så for jag min mamma och min bror till stan. Köpte present till våran kusin som tar studenten imorgon!
Senare hem och sen terminens sista danslektion :(. Imorgon så ska vi uppträda på ett gymnasium som tar studenten, examen.. får se hur det kommer att gå :) Och nu har jag ätit och tänkte mysa framför teven. Kommer det nå bra program ikväll? Juste! Talang, det har ju redan börjat. Eller kommer det imorgon?
Har blivit lite snurrig med alla program, önskade att man kunde ha en inbyggd tv-tablå . Skulle va nått !

Om jag hinner så blir det ev. inlägg imorgon. Har som sagt dansuppvisning och sen fort hem och byta om och sen fira min kusin :)

Hoppas ni får en underbar kväll allihopa!!

Puss!! Linn



tyckte den var lite smått söt.. bildbrist?..




I skolan

Hej hej sitter i skolan , har rast nu och ligger i sofforna och lyssnar på rix fm, dom är ju på åland nu! Förresten jag blir klar med mitt nyckelskåp idag haha. Nu ska jag fortsätta att "sova". Puss! !

Balett School

jag drömer mig bort..





till en lite mindre rolig grej, jag förstår inte hur vissa lärare kan vara så grymma. Titta gärna på hela videon för att förstå. Se hur lite de får att äta!
Och att måsta väga 44kg och vara 170cm lång (!)










Fyran gillar jag inte alls, den får balett att visas som ett helvete. Okej jag förstår när dem visade från den där skolan med otroligt stränga lärare och mycket diciplin. Men jag dansar för att jag älskar det och brinner för det. Men såklart det kan vara jobbigt ibland.Och om man vill lyckas med nånting så är det ingen dans på rosor. Och de här videosarna visar det mycket tydligt.
Och jag sätter min ribba bara högre och högre..

Chocklad Muffins m. glasyr alá Linn

Jahopp , igår så blev jag grymt sugen på att baka :) Blev kanske lite sent, jag blev klar typ halv tolv.. men dem blev goda iaf!

Jag körde på ett eget recept, improvisasion (stavning?) , hittade inget bra recept. Och glasyren så rörde jag också helt på måfå. Jag skriver upp receptet men se det som ett ca , gör som ni själva vill !



Chocklad Muffins 15 st

  • 4 dl vetemjöl
  • 2 dl socker
  • ½ tsk salt
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 1/2 dl mjölk
  • 1 ägg 
  • 25 g smält margarin
  • 3 msk kakao
1. Blanda de torra ingredienserna i en skål. .
2. Vispa ägg och mjölk.
3. smält smöret och tillsätt det sedan i ägget+mjölken. Sedan häller du det över i skålen med de torra ingredienserna. Blanda.
4 Fyll 15 formar med lite över hälften smet i .
5. Grädda i 225°C i mitten av ugnen i 8-12 min.
6. Låt muffinsarna kallna i en 1/2 timme.

Glasyr

  • Karamellfärg (jag hade röd(rosa) och grön)
  • Florsocker
  • Ättika
  • Vatten
Blanda lite vatten och ättika, beror på hur mycket glasyr du vill ha. Blanda i florsockert och rör om mycket,annars blir det klumpar. Droppa i lite kraramellfärg och fortsätt att blanda.

Sen är det bara att använda sin fantasi och dekorera muffisarna. Det gick inte så bra för mig, typ första gången. Men såhär blev mina:




270509

Hallåj!


Vet inte vad det är med mig idag, jänner mig helt wierd :S. Skoldagen var rolig :) , Boxercies(stavning) var super kul och superjobbigt, hade ingen aning om att min kusin skulle vara våran lärare.Hahah. Sen minigolf :) Jag och Nettan tävlade och gissa vem som vann ;) Hahah ingen, det blev lika x) 80-80 . Sen bowlingen då, gick int så värst bra för mig höhöh. men men.. Jag och nettan ska ev. fara och bowla imorgon :) Ska försöka ta med mig kameran.. om det blir av.

Jag är så himla trött fast jag sov några timmar direkt efter skolan. Är grymt sugen på att baka :D Vill baka muffins, med häftiga glasyr mönster. NEJ , nu ska jag baka. Tack Linn -.- nu blev jag tvungen att baka nått. Seyya !

  
 google bilder

 Puss!! Linn

DEL 2

 

Klickbara ;)

Colbie Caillat-Bubbly

Dagens låt:





Va en jätte rolig dag idag :) Puss <33

ska sova nu,

260509

Tjooo!

Sommarlovet bara närmar sig nu :)
Imorgon så har vi någon slags sportdag(?) vi ska iaf ha boxercies, minigolf och bowling. Kommer säkert bli superkul :)
Ska strax äta, känner matlukten ända hit upp till mitt rum, lukar vitlök... :D Senare så ska jag ut och träffa några vänner. De sista veckorna är så himla slöa och slappa, inga läxor,inga prov bara chill..

Har nästan ingenting att skriva, bloggtorka! Kan väl berätta att jag lyssnar just nu på Inara Georg´s Fools in love . Sömnpiller för mig, är så jäkla trött. Har sovit mig igenom hela skoladagen idag! Kanske måste jag börja gå och lägga mig tidigare? Nää.. eller okej då bara för att det är sommarlov näst nästa fredag (!!) :D

Nu håller jag att svälta ihäj här, ska gå och käka nu.

Puss!! Linn

Something New And Something old 3

the pics jag tog iförrgår..
























Blir kanske en del 2 , har lite fler bilder  :)

godnatt

äsch då, internet bara krånglar!!

Kan tyvär inte lägga upp bilderna ikv. Kom även hem sent så är ganska trött men jag klarade det!! :)
Bilderna kommer imorgon, Godnatt!

Nelly ft Fergie - Party People



Dagens låt!

250509

Smisk på mej för bad uppdatering!

Först ska jag bara säga grattis till min rektor som fyller år idag :) HAHAHA grattis!...

Gud vad fint väder det är idag, jag vill bada :) Funderar på att gå ut och sola innan maten, det är ju faktiskt 19 grader(?).
Annars dåe, slutade en timme tidigare idag för våran lärare som vi skulle ha är i Tyskland med sin tyska grupp och de hade tydligen missat planet hem :S Bara bra för mig så slipper vi inte vara inomhus :)

Har min sista danslektion idag, en grupp ska uppträda på ett gymnasium och jag ska även vara med där, det är fortfarande inte säker men annars ska jag göra som en slags sketch - stavning(?)

Varf förresten ute och fotade igår. Måste ladda kameran för att få in dem på datorn.Kommer säkert upp ikväll :)



en liten gammal bild...

The pic.!

God Morgon :)


Jaa, jag skulle ju visa bilden jag tog igår på min lilla kisse (: , hon ligger på alla möjliga ställen och sover.


 
Ni får klicka på bilden, annars blir den så himla stor..
Hon bjuder på den där :)

Sorry för den kassa kvaliten men jag han inte hämta min kamera.


Nu ska jag klä på mig för sen kommer det folk !

Puss!! Linn

nästa- sova

Varför bloggar jag alltid så sent? Det här är inte första gången jag bloggar vid midnatt.Skärpning!
Kanske jag hinner skriva lite.
Idag så fyllde min pappa år :) Gav han en finfin skjorta och ett nyckelskåp som jag har gjort men inte är klart än. Han ska få den på fredag.  Efter det så for jag in till stan och mötte upp Martina.
Har inte träffat henne på jättelänge (: En gamal kompis som var en av mina första vänner här på Åland!

Efter middag så åkte vi ( syster,bror & jag) och hyrde film. Det blev faktiskt inte en skräckfilm denna gång. Har blivit lite trött på det nu. Känns att det alltid är samma sak. Personer lever lyckligt liv- någon blir mördad- idioter åker ut långt iväg för att de känner på sig att de måste fixa det här- upplever nära döden upplevelser- karl kommer och rädder hon eller tvärtom. Men undantag för SAW filmerna (L). Iaf det blev YESMAN . As rolig film ju :)

Har iaf haft en riktigt mysig lördag och imorgon så blir det släktkalas och jag ska umgås lite med min far (:
Ska förresten visa en liten rolig bild p åmin katt-igen. Men det får bli tills imorgon.

Puss!!


Petit Choux.

Hallåj!

Det blev inte en hemma kväll utan jag for och simmade med Jossan! Tack för en trevlig kväll <3
Nu börjar klockan närma sig midnatt och jag ska just "sova" , ska ju upp tidigare imorgon och gratulera pappa :) Gamal tradition..

Måste bara visa er en mumsig sak jag åt just , jag säger bara två ord; jag dör





Tro mig, den är godare ön den ser ut (:


Puss!! Linn

Good Songs!

Sådär! Nu är bloggen någorlunda fixad. Jag hoppas att man ser det :S Annars vet jag inte vad jag gör.. Men jag ändrar mig väl igen. Tröttnar ganska fort när jag väl gör nånting.

Ska slänga in dagens låt(ar) sen ska jag gå och äta  :)
 Hoppas ni får en underbar kväll!




220509

Hallåj!

USH , vilken tråkig dag det är idag :( . Funderade på att sova bort hela dagen men klev upp där vid 12 iaf. Vid 15 så for jag in till stan och mötte mamma. I spöregnet. Inte så kul , men vi for och köpte prestenter till min pappa som fyller år i morgon :) :) . Grattis pappa<3 Och handlade lite mat till kvällen.

Nu ska jag försöka fixa till min blogg igen! Blir så arg när det blir fel. Igår så blev det jätte bra, headern var på plats men nu är den borta. Såå nu ska jag försöka få fram den igen och så måste jag göra den större :S Suger verkligen på sånt här..
Hjälp??







Kisse Miss :)

Titta vilken söt liten bebis som låg på mitt skrivbord när jag kom hem^^







Del 2

















Vad tycks? (:

Underbar Dag!

Hej Hej igen , nu har jag varit ute hela dagen. Eller jaaa, vi har varit ute och åkt.

Vi stannade vid mormor och morfar och jag tog massa underbara blomm-bilder. Ska visa er dem. Det är ganska många så jag visar dem i miniatyr, men dem är klickbara. Enjoy!

  





God Morgon!

Eller kanske blir det god eftermiddag? Klockan är ju faktiskt 1 men jag ligger fotfarande i sängen :)

Jag håller nu på med att föra in bilderna från kameran. Igår så var jag med min vän Denice, vi for först till ett ställe och bara chillade och spelade kubb , haha typ 1 år sen jag spelade det. Sen där vid 21-22 så for vi och hade picnick :) Vi hade filtar och massa gott. Så himla mysigt. Precis vid vattnet där det simmade 2 svanar. Sen när det närmade sig elva så for vi hem.











hade på mina nya tygskor från H&M





Hejdå!

Godnatt

Bilder från kvällen kommer upp imorgon, nu ska jag sova . Godnatt<33

Dance

Jag har fått frågor om min dans, vad jag dansr för nått, om uppvisningar, hur länge jag har dansat o.s.v och jag täbkte berätta lite om dansen - en ganska stor del av mitt liv.
Jaa, för det första så säger jag som nästan alla andra som brinner för nånting att när jag dansar så känner man att livet är bäst. Då är gör man nåtnign som man älskar och som man brinner för och vill hålla på med i resten av sitt liv. Och dansen för mig för mig alltid på det bästa humöret. Och det är så kkul att åka till våran dans lokal och bara dansadansadansa och själklart hemma också.

Jag började dansa nästan innan jag kunde gå heh e, typ.. nej men jag har dansat sen jag var en liten skrutt :) Men jag började på en dansskola när jag var 5-6 minns inte direkt. Då bodde jag ju i Sverige och det låg i gamla stan , stället hette iaf Miro Kids och nu så minns jag inte så mycket av det men jag minns min första dansuppvisning. Jag hade kanske gått en termin eller 2 då och temat var mumin och vi hade ljusblåa dräkter på oss och det låg blommor på scenen som vi strödde omkring.Balett. Men jag tyckte inte att det var så himla skoj så jag slutade och fortsatte att dansa hemma i mitt rosa lilla rum istället. Favorit låtarna var typ alla Britney Spears låtar. Och det höll jag på med dag ut och dag in. Sen när jag var 7år så började jag på en annan dans"skola" , det var ett gym där dom ordnade dans helt enkelt. Där älskade jag att vara. Och uppvisningarna var så himla roliga. Fast jag bara var så liten så var detta en dröm. Att få dansa för så mycket folk. Jag minns också att det alltid var en artist som presenterade alla nummer och en gång så var det Andreas från Fame Factory och han tog upp mig från publiken(jag hade dansat klart) och så fick jag kasta ut priser till resten av publiken. Med et höll jag på med tills jag flyttade till Åland. Alltså tills jag var 10.

Åland; Jag tyckte det var skit tråkigt att jag inte fick dansa nånstans längre. Jag visste inte att det fanns någon dans skola här på den här lilla ön. Men mina föräldrar hittade ÅMI ( Ålands Musik Institut) och där började jag. Först började jag på balett - igen. Men det var inte min grej så jag var bara där i en lektion. Sen började jag hos en annan danslärare och började istället på modern dans/ jazz och det var såå mycket roligare, jag kände så klart ingen där men jag brydde mig inte. Jag älskade dans och var inte dirket blyg( jag har aldrig varit blyg för människor jag aldrig träffat och kommer nog aldrig bli) och det var nog en stor fördel. Annars skulle jag inte våga ta mig fram. Men jag blev snabbt vänner med dem och jag tyckte det var jätte roligt.

Men sen så kände jag att det kanske var dags att höja en nivå och jg började på balett. Och nu älskar jag balett lika mycket som all annan dans. Och jaah,, nu dansar jag 3-4 timmar balett och 2 timmar modern. skolad dans. Jag tränar dans egentligen nästan varje dag eftersom jag dansar hemma och övar hemma. Dansar även dansmatta :D

Och nu så har vi uppvisningar minst 2 ggr om året och sen brukar vi ha uppvisningar på andra ställen som t.ex i fredags på Alndica och i Onsdags. Vi ska ha våran sista för i vår i slutet av maj på en skola men berättar om det någon annan gång.
Nu kanske jag ska balansera denna text med lite bilder från dansen. Jaa, blev lite mycket text men jag ville skriva om dansen som betyder så mycket för det är en så stor del av mig. Om det är några andra












Bye :)

200509

Hallo Hallo, bad uppdatering-jag vet ..
men har helt enkelt inte haft någon lust. Var förresten ute igår så.
Men nu är det ju "lov", äntligen ska man få sova ut :) . Ikväll  så tror jag att jag ska fara och simma med en vän -  i havet :) Det blir skönt. Hahah säkert iskallt. Kände på vattnet igår och då var det ju faktiskt badvarmt. Enligt mig. Jag tycker att allting är varmt^^
Förra året så började jag simma redan i mars hihii.

Nu ska jag fortsätta dansa, skulle bara meddela att jag lever :)
Puss och Kram !



Bild från en uppvisning i Maj :)

Foto: Anette Rydell

Clothes- me like ♥



Äntligen så har mina kläder från H&M kommit hit till lilla Åland. Vissa saker är jag tvungen att byta, nackdelen med att beställa från katalog och internet. Men det är ju väldigt behändigt eftersom Åland inte har H&M eller andra bra klädbutiker.(Gina Tricot- var är du??)

Det kom ett helt lass och det var bara det första(!) Kommer mer senare.. Men när jag ska köpa kläder, jaa då är det verkligen KÖPA som gäller ;)
Jag tog inte foto på allting eftersom det blir kanske lite långtråkigt och de kläderna dyker nog såsmåningom under dagens outfit.












sry för den sura minen :)


Delta Goodrem-Lost Without you

En gammal favorit.

''

170509

God Morgon God Morgon!

Jag ångrar lite att jag satt uppe hela kvällen igår och tittade klart på ESC , men ett stort GRATTIS till Norge som tog hem första plats. Låtenär faktiskt ruskigt bra. Ju mer och mer man lyssnar på den. Men så är det väl alltid?

Jahap, idag så är det ju uppvisning på Alandica. Mycket kul :) Kommer hem ganska sent ikv, och jag ska vara där vid 12, så jag blir där hela dagen.

Jag har förresten formatera om hela datorn nu, sånu är allting från IMVU och viruset borta, for ever. Hoppas jag..

Nej nu ska jag äta upp min frukost och sen fixa iordning mig..

Puss!! Linn

Norge nya vinnaren av ESC?

Jaa, snart är ESC slut och det verkar som om att Norge vinner. Nu är det deras tur att glänsa lite :)
Och låten är faktiskt riktigt bra. i´m in love with a fairytale ... lalala




Puss!! Linn

Jag är med och tävlar!

Haha, och denna gång så tävlar jag hos den söta bloggerskan Kan Dee. Jag skrev ett inlägg om henne för ganska länge sedan och nu så säljer hon ävn egen designade linnen som är grymma!!
Hon är så himla duktig och jag älskar hennes konst.
Och nu så lottar hon ut ett linne som är jäkligt ballt , ser ut såhär:




Visst är det grymt?

Gå gärna in på hennes sida och checka in hennes teckningar och målningar. Hennes pojkvänn är även han grymt duktig tycker jag.

   

Visst är hon duktig?

http://kandeedrawings.blogg.se/2009/may/tavling.html#comment

Home again.

Halloj!

Jahap, efter träningen så for jag ut med en friend , fun fun :) och njöt av vädret. Det var faktiskt en fin maj-kväll. Lite kallt men äsch , det struntar vi i! Jag gör inte som några andra vänner som skulle och simma i havet(!) ikväll. Jag kanske inte ska säga nånting eftersom jag brukar bada i mars(dock inte detta år) och gillar att simma när det inte är sommarvärme, men ändå...

Har funderat på en sak, det känns som om att jag bara skrivar om dansdansdans och att jag bara har träningar och det kanske blir lite tråkigt att läsa, men just nu så är det ganska mycket men nästa vecka så är allting slut. Ska bli skönt :) Fast jag älskar att dansa.
Jag skriver iaf inte saker och provocerar folk som t.ex dessie . Hon har äl tydligen blivit borttagen(?) likaså Kissie och Tomic, har blivit trött på deras stil. Har de verkligen inget bättre att snacka om i sina s.k videoinlägg? "heeeeeej bloggeeeen,blablabla,ska kanske ut ikväll men får se"
Jaa, nu har jag också börjat klaga hahah, jag har sett i många bloggar nu att folk stör sig på dem och Paulina , och nu är det nog min tur också :P

Måste bara säga en sak innan jag går.. För några månader sen så installerade jag ett program(från internet) som heter IMVU. Ni kanske har hört talas om det förut. Det är en sida, typ som msn fast man kan prata med folk från hela världen och till en början så var det kganska kul och det var trevligt tt prata med folk från andra länder, och jag tipsade en vän om det och hon tyckte detsamma , men sen så utsattes hon för virus från IMVU och jag trodde det inte drabbade mig men nu så har jag tydligen börjat skicka länkar till folk via msn och det är från imvu såg jag för jag satt brevid min bror när min msn skickade det till honom och jag var då offline. Så det jag ville säga var att INSTALLERA INTE IMVU!
Jag har nu tagit bort det men jag vet inte om det är kvar. Få nog omformatera om hela datorn.

Nej , nu ska jag sova. Imorgon så ska jag titta på en sång/dans föreställning på dagen. Några vänner från dansgruppen är med och dansar.

Puss!! Godnatt





imvu-.








150509

Hallo ...

Kom just hem från skolan, äntligen helg :) Ikväll så blir det då som sagt repetion för uppvisningen på alandica. Vet inte riktigt hur länge det tar så jag har nu inget planerat efter det. Vi förresten ut mitt samhälla prov/förhör och det gick jättebra (: Jag som var så himla nervös.. Men så är det ju om man ska skriva om test.

Har fått några elaka kommentarer om min blogg och jag vet att man inte ska bry mig, och det göra jag egentligen inte , och ni undrar- men varför ta hon upp det då? Jo för att jag har bara haft min blogg sen Januari och det är inte så speciellt länge tycker jag. Och antagligen så läser personen det här nu och jag säger: Tack, detsamma :*

Nu måste jag gå och äta, min mage bara kurrar. Vet inte vad jag ska bjuda på för bilder today. Har fått bildbrist här.. Fast jag har flera hundra bilder på datorn.

Har förresten klippt mig. Var hos frissan i onsdags och jag blev helnöjd. Ska ta en bild på det så får ni se hur det ser ut (:

Trevlig Helg!!


140509

Helloo :)

Taskig uppdatering, jag vet ..
Men som jag sa förut så har jag int hunnit. Har haft prov och massa läxor och mycket dans :)
Men idag så är det nothing. Hade ett prov idag(fysik-.-) som gick ganska bra. Hoppas jag.

Jag vet inte varför men det känns som om att denna helg kommer bli rolig :)
På fredag så har jag repetion för dansuppvisningen, lördag så är det ju ESC :) och på söndag är det uppvisning :)

Jajja, men nu ska jag kila

Puss!!

something new and something old 3

Gud sätter dig inte i en situation som han vet att du inte klarar av.




God Morning!

Good Mooorning sunshines :)

Jag ska just stcika iväg till skolan på min lilla cykel. Jag vet inte varför men tisdagr brukar ofta blir riktigt roliga och flummiga :D Blir säkert en sån dag idag me.
Efter skolan så är jag faktiskt ledig, men jag slipper inte undan läxorna för de, Nej nu måste jag kila!

Puss!! Linn

...

Skulle bara säga att det kan bli lite dåliguppdatering denna vecka för jag har mycket med dansen nu och skolan. Så ni vet :)

Puss!! Linn  


110509

Morsning Korsning!

Jag känner på mig att det kommer bli en stressig dag idag idag. Jag måste snart byta om till basic balett kläderna, de vanliga, trikåer,dräkt+tossor och sen måste jag checka att alla kläder är ner packade och till sist äta! Och om en timme ska jag vara på dans lokalen. Tror ni jag hinner? Jaadå, om jag inte segar mig vill säga.
Har också miljoner läxor tills imorgon + matte prov! jag och matematik går inte ihop!

Förresten, förhöret jag hade i dag på samhällan va ju som ett prov! Men det gick jättebra-hoppas jag. Får veta resultatet på fredag.
Lägger upp en dagens outfit också :) Sen måste jag kila, blir kanske ett inlägg ikv om jag inte somnar ^^

+ svart kofta (:










Tack också för alla fina kommentarer och nya läsare jag har fått!! Upskattas verkligen :)

Mulle Meck.

Hahah, jag känner mig som 5 år igen!
Har suttit och spelat Mulle Meck nu , hahah. Vi spelar inte direkt så allvarligt.
Hittade spelet när vi höll på att packa ner alla skivor.

"Titta en grunka!" :)





Puss!! Linn










Dressed cake

Jag bjöd mamma på kladdkaka innan hon skulle fara till jobbet.
 Resultatet? Jaa, den blev liiite kladdig , heheh. Hade den för lite i ugnen, men den blev jättegod och här är recept+bilder!

KLADDKAKA

2 st ägg
2 ½ dl vaniljsocker
3 msk kakao
1 ½ dl mjöl

Blanda med:

100g smält smör

Häll smeten i en pajform  200 grader, ca 15-20 min, mitten av ungnen

.. för en tjockare och faktiskt godare kladdkaka, kör dubbelsats...


100509

Hejsan Allihopa :)

Vaknade upp där vid halv 10 och gick ner och fixade frukost åt mamma, idag så är det ju mors dag ! På Åland, i Sverige så är det ju lite senare. Hade också köpt lite presenter till henne- , en liten stekpanna med hjärtform och 3 små porslins kossor. Min mamma gillar kossor , hihi :)
Min syster kommer snart hem , blir väl antagligen att fika då. Sen tror jag att vi ska till mormor( det har blivit som en tradition värkar det som). Hur ska jag hinna plugga då?

Det blir antagligen ikväll.. måste fixa det här nu!

Imorgon så är det dans-examen, det betyder att vi kommer dansa för lärarna, det blir som en avslutning det också.
Alltid kul :) Längtar sen i höst när vi börjar igen. Fast vi har några uppträdanden kvar.. *längtar*

Nej, nu ska jag klä på mig och uppvakta min moder !

Have a good day!


Robinson&Glass

Sitter och tittar på Robinson + glass!
En bra kombo tycker jag :)





                                                                 +



Puss!!         Linn
              

something new and something old 2










 





bilderna är tagna av mig, - idag.




Sun!

Titta! Solen is BACK :)








090509

God Morgon!

Har precis vaknat och såg att det regnade ute.. trist "/
Men ändå så är det ju faktiskt ganska mysigt att sitta inne och titta ut när det regnar.. och dricka te eller något :P
Och idag så är det en perfekt dag att plugga. Måste klara samhällan nu, annars blir det inte bra.. och det är redan på måndag! Sen så har vi bara 3 prov kvar :)

Till något annat; Min lilla Doris börjar bli bättre nu (: Inte lika dåsig och vinglig. Vi ska snart ta bort hennes lilla bandage.Hihih ganska gulligt tycker jag ^^ Just nu så ligger hon under min säng.

Yes, vad ska n hitta på idag då? Nånting spännande?

Förresten , såg på  Panic Room igår på Svt och den filmen var ju riktigt bra. Va de nån mer som såg den? Den var ju så himla spännande.Sarah , den lilla tjejen, jag kände igen henne men kom inte på namnet men nu såg jag att det var ju Kristen Stewart! Bella i Twilight :)
 Det borde komma fler sådana filmer på tv.

Nu ska jag gå och äta frukost innan jag svälter ihjäl här!

Puss!! Linn




Pluggning.

Om det är nånting som är väldigt tröttsamt och trist så måste det nog vara att plugga. Och så tar det mycket av fritiden. Vissa skolor så har ju mindre läxor och så , men skolan jag går i tillhör inte den kategorin iallafall.
Men när jag läser på prov t.ex så brukar jag göra så att det blir mycket roligare. En sak som jag alltid gör är att skriva ner viktiga saker i ett häfte( som bara är till skolan) , och då känns det redan enklare för då har jag allting samlat.

En annan sak är också färg. Om man skriver saker, streckar under - med olika färger så blir det faktiskt mycket roligare! Och det är jag nog inte ensam om.

Jag menar.., ser inte det här lite roligare ut att läsa?





än en vanlig skolbok?




Tycker iaf jag!

Puss!! Linn

080509

Hejsan Hoppsan!

Äntligen heeelg (: Ska bli skönt, jag som alltid ska försova mig eller vakna fem minuter innan skolan börjar.. typ ..
Skolan gick bra, lite segt . Blir snart klar med mitt nyckelskåp! Funderar på att ge den i present till min fader. Men vi får se. Samhällan  gick mindre bra. Ligger ganska risigt till ( + hälften av klassen) . Många har fått underkkänt på förhören. Och eftersom vi inte har prov i det ämnet i år så betyder förhören mycket mycket mer än vanligt !
Så jag måste plugga nu i helgen.
En till mindre bra nyhet, min katt mår verkligen inte bra. De var till veterinären och hon hade fått nå skärsår så nu ligger hon helt dåsig och har bandage på bakfoten och framtassen "/ Älskade vännen..
Dagen har verkligen inte varit min dag idag! Hoppas på en bättre imorgon.
Ikväll så ska jag iallafall hyra film, det var länge sen.

Var förresten till stan efter skolan med Nettan , köpte en till morsdag present och två små möss ( i tyg) till Doris, en liten krya på present :) Och så åt jag sommarens(okej, vårens kanske) första bollglass ! När man äter det så då känner man att sommaren är nära!

Nu ska jag titta till min lilla bebis ^^

Puss!  Linn

Alex Bullon!! (Tisha)

En helt otroligt grym och duktig på att dansa och jag älskar hans dancemoves!! Så jävla grym :)
Äsch, jag kan inte förklara , visar er med några av hans videoklipp ist!








060509

Hej Hej allihopa :)

Skolan gick fort, skönt det.
Efter det så for jag och mamma till stan. Shoppade lite, skulle först köpa den underbara klänningen jag såg förra veckan,men såklart när jag kom dit så fanns inte min strl kvar! Och de enda 2 som fanns kvar var alldeles för stora .. Så jag hittade en annan ist.

och så blev det en sjal , underkläder och hårinpackning! Mitt hår har blivit väldigt slitet och en orsak är platttången , men nu har jag ändå slutat att platta håret. Kanske nån gång men inte flera ggr i veckan.
Jajja, juste, köpte en väska också, och leggings till klänningen. Puss!! Linn







Den ser lite bred ut på bilden, men den sitter bätttre i verkligeheten..






Vilken kväll!

Hej hej, herregud säger jag bara. Vilken kväll jag har haft! Men så himla roligt det har varit.
Nu är jag döds trött, men jag kan ändå inte sovaa -.- .
Jag ska visa er några bilder från kvällen. Ska bara skriva lite till...
Det var så himla underbart att stå där och göra något man verkligen brinner för ! Det går inte att beskriva, men jag tror att de flesta förstår vad jag menar när jag säger det. Nej , nu ska jag visa er bilderna, sen ska jag sätta mig och titta på det nya avsnittet av The Hills med Pringles :) Sen sovaaa !



jaa, i vissa danser så har vi ganska mycket skådespel..



Fler pics kmr sen,hinner inte nu.

Cry me a river!! Dance !!

Åh, jag är så himla inspirerad nu. Började lyssna på Justin Timberlakes Cry me a river och kom på att man kan ju göra en massa grymma dacemoves till den låten. Ideerna bara flödar. Jag älskar DANS!!




funderar på att spela in en egen video där jag dansar, låter kanske lite knäppt. Men det skulle vara kul :P

050509

Hejsan!

Sitter här med min katt som går runt och drar sig bakom datorn. Hon satt nyss i min famn. Min lilla bebis (:
Haha jag minns när jag var yngre, och då menar jag yngre.. så då brukade jag ofta "träna" henne och gjorde tävlingar.Haha ujuj..Men man blir så himla fäst vid henne.

Jag kan knappt vänta tills klockan 18.30!! Jag såg promgramet igår och jag kommer dansa första nummret !! Och det sista!! hahah , the first thing you see is me, the last thing you see is me.. hihi (:
Och sen så är jag ju med i danser mellan. Kommer bli skitkul, men efteråt så kommer jag dö i bilen.. Oj det där lät dramatiskt(!)
Jajja, så nu ska jag slänga i mig något att äta, sen ska jag kolla att alla grejer är ner plåckade , sen .. vet jag inte mer :)
 Tror också att det 6: (?) avsnittet av The Hills kommer ut idag.. Inte rikigt säker.. :S

Sköt om er!!




Hemmaaa!!

Hellu Heluu..

Måste gå och lägga mig, så att jag orkar upp imorgon :) Men hinner skriva några rader :)
Som sagt, nu är jag hemma. Trött som fan, blir lite jobbigt att dansa från 6-10 nästan. Men det var massa kul och jag längtar såå tills imorgon.
Har nu skrivit klar min bok recension. Blir så himla trött på Offfice, tydligen så det jag hade varade bara i 40 dagar annars måste man köpa det och det kostade tydligen 6000 kr!! Man bara: YES!
Såå.. jag fick skriva det som ett mejl och skickade det till Nettan som skrev ut det hemma hos sig. HON ÄR EN ÄNGEL!!

Nu ska jag dricka upp mitt te och sova! Hjedå

Tävlar!

Ni minns alltomthehills-bloggen jag skrev om förut? Hon har startat en tävling där man kan vinna en balenciaga motorcycle bag. Underbar.!
Ser ut såhär:



En väska som Heidi i the hills äger.
Länken där man kan tävla är här :

http://alltomthehills.blogg.se/2009/may/tavling-balenciaga-motorcycle-bag.html#comment

Och en tävling där man kan vinna body creams




länken :
http://alltomthehills.blogg.se/2009/may/tavling-body-creams.html#comment

Linn

040509

Hej allihopa!

Jag har mycket att göra nu så jag hinner inte skriva så mycket.
Jag håller på att skriva bokrecensionen som jag pratade om. Måste skriva klart den, ska vara inne imorgon och jag ska skicka den till en kompis för jag har ingen utskrivare..
Sen så måste jag packa ner alla dans kläder. Kommer ta en tid eftersom vi har så mkt kläder och så mycket detaljer som ska vara med. Sen hinner jag nog äta nånting och sen sticker jag på genrep. Kommer li en lång kväll men en rolig sådan!
Gud vad jag längtar tills imooorgon.
Nej , nu väntar min penna på att jag ska skriva !

Ha det bra :)
och sköt om er :)


Linn

030509

Gooooooooood Mooooooorning sunshines!

Vad ska ni hitta på idag då? Nånting rolig?
Jag ska iaf och bada med Linni och hennes syster. Kommer bli skoj! Skönt att det inte blir samma gammla söndag, ni vet när man sover så länge som möjligt , kanske duschar och sen bara går och lodar..
Och ikv så ska jag städa. Nu när jag har bott här ganska länge så mäsker jag flera saker som jag vill ändra på i mitt rum, och så vill jag möblre om , men jag tänkte fixa om mitt rum när vi har varit på IKEA och köpt massa inrednings prylar.Älska.

Klockan är snart halv 2 och jag måste börja klä på mig innan jag ska iväg.
Seeyya!

dagens bild:









Inne Igen.

Nu har jag varit ute en stund och vi ska snart sätta på grillen!
Mums, det var nog ganska länge sedan vi grillade och det blir första gången i nya huset den här gången. Härligt!
Kom ju just in, har varit ute och solat och läst SOLO (: och mumsat på marsmallows haha.







Passade på att köpa ett linne , Instinct



Boken jag berättade om , rekommenderas!


Todays Outfit

Hallo, hinner inte blogga nu, ska ut och sola . Kommer bilder senare efter det!
Kom just hem nu iaf, så ut så här:






Tunika - Cubus , tror jag
Skärp- rutm fl
Jeans leggings - Vila


Puss!




020509

God Morgon!!

Idag finns det ingen tid att sova, solen lyser :)
Igår kväll så var jag då med Nettan, alltid lika kul ! Vi tittade på film också - twilight. Den filmen blir aldrig dålig.
Idag ska vi fara ut , vi ska iallafall inte sitta hemma. Sen om det fortfarande är fint väder så tänker jag sola :)
Yes Yes , måste förresten skriva en recension till en bok - igen. Men den här gången fick vi välja själva vilken bok och ja tog Prinsessan och Mördaren , skriven av Magnus Nordin. Den boken var otroligt bra , lika så hans andra böcker. Håller nu på att läsa Tysnadens Hus , som han då också har skrivit. Har inte läst så mycket men det går inte att släppa boken ur händerna.

Nej, nu måste jag börja klä på mig och fixa mig iordning.

En ny dag, nya människor och nya äventyr!

Puss!!      Linn

Citron Paj

Tyckte att dett recept passar ganska lagom nu till våren och sommaren.
Och jag som både älskar citroner i desserter och pajer tyckte att de verkade super gott!
Ska verkligen testa detta recept.





  

Antal personer : 8

Tid : 2 h & 25 minuter

Ingredienser
:
3.25 dl vetemjöl
2.5 dl florsocker
100 g smör
1 st ägg

 Citronkräm:
 2 st ägg
1.29 dl socker
2 st citroner, skalet
1 dl citronsaft
150 g rumstempererat smör

Gör så här :

1. Häll ut vetemjölet på bakbordet. Gör en grop i mjölet och lägg i smör, florsocker. Nyp ihop till en smulig massa och tillsätt ägget. Arbeta bara precis in det i degen och låt sen vila i kyl i cirka 30 minuter.
2. Kavla ut degen, cirka 3 millimeter tjock och tryck ut den i en smörad pajform. Skär bort överbliven deg. Picka degen i formen med en gaffel och frys den i ungefär en timme.
3. Värm ugnen till 230 grader, sätt in pajformen och grädda i nedre delen av ugnen cirka 6 minuter.
4. Blanda ägg, socker, citronsaft och citronskal i en kastrull. Sjud upp till cirka 85 grader. Använd en hushållstermometer. 5. Sila sedan över krämen till en annan bunke. Plasta den och låt stå tills den når rumstemperatur.
6. Blanda i det rumstempererade smöret och fyll sen det avsvalnade pajskalet. Ställ pajen kallt och låt den stelna.

Dagens låt!

Idag så blir det The Ting Tings låt That´s not my name , som får bli dagens låt!




Enjoy!

010509

Hallo !

Det är maj maj maj! Shit , vad tiden går fort, jag menar om bara 1 månad så är det sommar lov,  och 4 dagar, och 1 månad går fort! Det var ju inte alls länge sen folk gick runt och lurade folk, april april. Oj :)

Nu känns det verkligen nästan som sommar. Jag var till stan idag med Nettan, köpte lite små grejer. Behöver några saker till dansuppvisningen som är på TISDAG! Gud vad kul det kommer bli, längtar.. jag älskar dansuppvisningarna och den här terminen så har vi riktigt bra danser. Kommer bli skoj :)
Så alla ni som bor på Åland, degt är dansuppvisning :
-5/5-09
- Klockan 18.30
- Bakom tekniskaverken


Ja, det var det.
Ikv så ska jag träffa Nettan, tror att vi ska titta på film elr göra något annat skoj, får se vad det blir!
Hoppas ni har en jätte trevlig 1 Maj nu!

Pussar!!   Linn




RSS 2.0